Televizor LED Samsung 109 cm (43″) UE43RU7092, Ultra HD 4K, Smart TV @ evomag.ro

1399.00  Lei 2899  Lei
Evomag.ro
Televizor LED Samsung 109 cm (43″) UE43RU7092, Ultra HD 4K, Smart TV @ evomag.ro
Televizor LED Samsung 109 cm (43″) UE43RU7092, Ultra HD 4K, Smart TV @ evomag.ro
1399.00  Lei 2899  Lei

0
Top 4 caracteristici
1. Procesor UHD 
Calitate a imaginii care te impresionează.
2. HDR 
Tehnologia HDR îți arată fiecare detaliu cu claritate, chiar și în cele mai întunecate și luminoase scene.
3. Rezoluție 4K UHD
De 4 ori mai mulți pixeli decât televizorul FHD.
4. Design subțire
Elegant și subțire este potrivit oricărui spațiu de locuit.
PurColor
Vizionează conținutul tău preferat și te bucuri de culori naturale, care oferă detalii la fel de clare ca în realitate. Ai o experiență de vizionare plină de culori.
PurColor
Procesor UHD, oferă o calitate superioară imaginii.
Calitatea imaginii care te impresionează, realizată de un singur chip care controlează culoarea, optimizează contrastul și controlează HDR.
Rezoluție 4K UHD 
Bucură-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai mulți pixeli decât televizorul FHD. Acum poți vedea chiar și detaliile fine din fiecare scenă.
UHD Dimming 
Bucură-te de culori, de claritate și de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. Funcția Samsung UHD Dimming împarte și procesează ecranul în zone mici pentru a afișa detalii mai precise.
Cu HDR, vezi mai multe detalii
Vizionează conținut HDR la o claritate superioară. Samsung UHD TV îți oferă mai multe detalii, atât în scenele luminoase cât și în cele întunecate.
Vezi imaginea în ansamblu
Nu ai fost niciodată mai aproape. Cu ajutorul ecranului TV mare, mai multe detalii vor prinde viață. Vei trăi fiecare moment al jocului, vei simți fiecare explozie și te vei afla chiar în mijlocul acțiunii. Totul devine foarte real pe un ecran mai mare.
Aspect subțire și modern
Design subțire
Elegant și subțire este potrivit oricărui spațiu de locuit.
Acces facil la conținut și control simplificat
Televizorul devine și mai inteligent cu Smart Hub și One Remote. Tot conținutul dorit la o apăsare de buton, de pe set-top box pe consolă, în aplicații și live TV. Ai nevoie de o singură telecomandă.
Mai multe conexiuni
Compatibil cu Televizorul Samsung UHD poate fi punctul central al unui stil de viață nou, mult mai simplificat și mai conectat. Se conectează cu difuzoare sau dispozitive mobile chiar și aparținând altor mărci.
AirPlay 2
Televizorul Samsung UHD acceptă dispozitive Apple pentru prima dată. Cu AirPlay 2 integrat poți face streaming sau sharing de conținut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizează conținutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul tău.

In cazul in care oferta nu mai este disponibila, te rugam sa ne semnalezi acest lucru contactand echipa Fundeal.

Fii primul care isi spune parerea despre aceasta oferta!

Comenteaza

Fundeal.ro - Reduceri pe bune!
Inregistreaza cont nou
Bine ai venit pe Fundeal.ro! Te rugam sa te inregistrezi pentru a putea adauga oferte! Te poti autentifica si folosind contul de: [miniorange_social_login]
Reseteaza parola