Televizor LED Philips 127 cm (50″) 50PUS6804/12, Ultra HD 4K, Smart TV @ evomag.ro

1789.00  Lei 3199  Lei
Evomag.ro
Televizor LED Philips 127 cm (50″) 50PUS6804/12, Ultra HD 4K, Smart TV @ evomag.ro
Televizor LED Philips 127 cm (50″) 50PUS6804/12, Ultra HD 4K, Smart TV @ evomag.ro
1789.00  Lei 3199  Lei

0

Scurta descriere

Dolby Vision şi Dolby Atmos. Vizionare şi sunet cinematografice.
Datorită compatibilităţii cu sunetul şi cu formatele video Dolby premium, conţinutul HDR pe care îl urmăreşti va arăta şi va suna glorios şi realist. Fie că este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate şi culoare care reflectă intenţiile iniţiale ale regizorului. Şi asculţi un sunet spaţios cu claritate, detalii şi profunzime.
Ambilight. Duce emoţia dincolo de ecran.
Cu Philips Ambilight, filmele şi jocurile sunt mai captivante. Muzica primeşte un spectacol de lumini. Iar ecranul va părea mai mare decât este. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiectează culorile de pe ecran pe pereţi şi în cameră, în timp real. Obţii iluminare ambientală perfect sincronizată. Şi încă un motiv să-ţi iubeşti televizorul.
Acces printr-un singur buton la un meniu clar pe bază de pictograme.
Colecţia Philips TV. Netflix, Prime Video şi altele.
Televizor LED 4K. Culori bogate, detalii frumoase.
Cu o rezoluţie de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD convenţională, Ultra HD îţi aduce ecranul la viaţă cu peste 8 milioane de pixeli şi tehnologia noastră unică de upscaling Ultra Resolution. Savurează imagini îmbunătăţite indiferent de conţinutul original şi beneficiază de o imagine mai clară, cu adâncime, contrast, mişcare naturală şi detalii vii de nivel superior.
Compatibil cu HDR10+. Vezi mai mult din ceea ce a intenţionat regizorul.
Televizorul Philips este pregătit să profite la maximum de formatul video HDR10+. Nivelurile de contrast, culoare şi luminozitate sunt reglate de la un cadru la altul. Indiferent dacă este vorba de un serial care nu trebuie pierdut sau de o nouă superproducţie, umbrele vor fi mai adânci. Suprafeţele luminoase vor străluci. Culorile vor fi mai fidele.

In cazul in care oferta nu mai este disponibila, te rugam sa ne semnalezi acest lucru contactand echipa Fundeal.

Fii primul care isi spune parerea despre aceasta oferta!

Comenteaza

Fundeal.ro - Reduceri pe bune!
Inregistreaza cont nou
Bine ai venit pe Fundeal.ro! Te rugam sa te inregistrezi pentru a putea adauga oferte! Te poti autentifica si folosind contul de: [miniorange_social_login]
Reseteaza parola