REDUCERI BONAMI

Categories
  • Toate
  • Reduceri
  • Discount-uri
  • Reduceri
Arata urmatoarea pagina

Bonami.ro, ajutorul ideal pentru un design interior perfect

Bonami.ro este un nou e-shop care a inceput sa isi faca resimtita prezenta prin gama larga si variata de produse pe care o ofera. Bonami opereaza si in Romania din 2016 insa aceasta firma si-a inceput activitatea in 2013 in Polonia, Cehia si Slovacia.

Daca sunteti interesati sa gasiti mobilier de calitate pentru a va amenaja un camin care sa se simta intr-adevar ca "acasa", Bonami reprezinta o alegere buna. Zilnic, in acest magazin online puteti gasi peste 1000 de produse noi care sigur va vor atrage.

Ce poti achizitiona de pe Bonami.ro?

Bonami isi axeaza gamele de produse in jurul campaniilor. Campaniile reprezinta punerea in oferta a unei serii de produse. Oferta este valabila timp de cateva zile, avand astfel libertatea de a comanda produsele care va atrag. Dupa ce perioada campaniei respective se incheie, produsele, fiind deja intr-un stoc limitat, nu mai sunt disponibile. Prin prezentarea produselor sub forma unor campanii care se schimba constant, firma asigura clientului o gama variata de optiuni care se schimba, permitand accesul la cat mai multe optiuni in vederea finisarii designului interior al casei.
Pe langa campanii, in magazine puteti gasi si o selectie de produse care fac parte din oferta permanenta a magazinului online.

Asemenea majoritatii magazinelor de mobiliere a casei dumneavoastra, pe Bonami.ro puteti gasi canapele, covoare, lenjerii de pat, perne, mobilier pentru baie, mobilier pentru gradina, mobilier pentru dormitor, lustre, ceasuri, oglinzi, decoratiuni de sezon, electrocasnice, mobilier pentru cei mici, accesorii pentru bucatarie si multe altele.

La o comanda de minim 220 lei, transportul este gratuit pentru produsele achizitionate. Daca comanda nu depaseste aceasta suma, costul transportului este de 14 lei. In cazul in care va doreati foarte mult un produs dintr-o anumita campanile insa aceasta nu mai este in stoc, pe Bonami aveti optiunea sa "urmariti" acel produs, primind astfel o notificare in momentul in care va reveni pe stoc.

Care sunt avantajele?

Unul dintre cele mai mari avantajele ale cumparaturilor de pe Bonami.ro este ca va puteti bucura de o serie de reduceri izbitoare, care pot ajunge pana la 60% in cazul anumitor produse. Avand o sectiune separata pentru reducerile oferite de ei, veti putea avea acces rapid la cele mai bune oferte. Ofertele nu se axeaza pe un anumit tip de produs, avand astfel libertatea de a alege o oferta buna la un produs care va intereseaza.

Un alt avantaj la Bonami este ca puteti, in functie de ofertele date de magazine, sa beneficiati si de vouchere. In caz contrar, puteti cumpara vouchere pentru a le darui cuiva apropiat. Firma ofera un credit de 15 lei pe care il puteti folosi la prima comanda. Acest credit se ofera dupa ce v-ati inregistrat pe site, inregistrarea fiind necesara pentru a putea achizitiona produse din gama lor.

Bonami devine astfel un magazie de mobilier online cu o gama variata, potrivita oricarui gust in materie de design interior, oferindu-va astfel libertatea de a alege mobilierul care va place si care se va potrivi perfect in casa dumneavoastra.

Contribuie si tu, aduna puncte si transforma-le in premii!

Fundeal.ro - Reduceri pe bune!
Logo
Enable registration in settings - general