Lancôme IDOLE ULTRA CUSHION Fond de Ten Fluid Teint @ marionnaud.ro

SaveSavedRemoved 0
Marionnaud.ro
Grade+59
106  Lei 142  Lei Vezi reducere
Grade+59
106  Lei 142  Lei Vezi reducere

Primul fond de ten Cushion cu acoperire perfectă şi hidratare îndelungată într-o textură bogată care alunecă pe piele, cu SPF 50.

Acoperire înaltă şi rezistenţă îndelungată într-un fond de ten cushion compact. Formula fără ulei, cu textură lejeră, oferă acoperire construibilă, hidratare, protecţie SPF 50 şi un finisaj natural, mat.

Tehnologia: după 3 ani de cercetare, noul fond de ten ultra-inovator oferă acoperire maximă, construibilă şi senzaţia de hidratare şi prospeţime care rezistă – primul fond de ten din această categorie.

Technologia patentată Polar Cushion™ este concepută special pentru a oferi rezistenţă şi acoperire. Spre deosebire de perniţele clasice, reţeaua ultra-absorbantă de fibre a fost special creată pentru a asimila texturile cu grad înalt de acoperire. În plus, filtrele activate prin atingere eliberează cantitatea perfectă de fond de ten – rezultatul fiind un fond de ten lichid care nu curge şi nu se împrăştie în recipient.

Fondul de ten compact este prevăzut cu un aplicator customizat pentru acoperire înaltă, rapidă şi extrem de uşoară.

Formula: formula fără ulei se aplică uşor şi confortabil pe piele, oferind un efect reconfortant răcoritor la aplicare.

Fără ulei. Non comedogenic. Testat sub control dermatologic pentru toate tipurile de ten.

Lancôme este un brand care sarbatoreste femeile care l-au inspiriat de-a lungul timpului, de la consumatoarele care l-au achizitionat pana la ambasadoarele care l-au promovat. 8 decenii de frumusete, inovatii stiintifice, parfumuri, produse de ingrijire si machiaj extraordinar inseamna pentru Lancôme 8 decenii de feminitate atemporala care se reinventează constant. Viata este frumoasa cu Lancôme!


In cazul in care oferta nu mai este disponibila, te rugam sa ne semnalezi acest lucru contactand echipa Fundeal.

Fii primul care isi spune parerea despre aceasta oferta!

   Comenteaza

   Fundeal.ro - Reduceri pe bune!
   Inregistreaza cont nou
   Bine ai venit pe Fundeal.ro! Te rugam sa te inregistrezi pentru a putea adauga oferte! Te poti autentifica si folosind contul de: [miniorange_social_login]
   Reseteaza parola