Royal Canin Mini Coat Care, 3 kg + 2 plicuri Coat Loaf x 85 g GRATIS

SaveSavedRemoved 0
Petmart.ro
Grade+14
75  Lei 89  Lei Vezi reducere
Grade+14
75  Lei 89  Lei Vezi reducere

Blana bogată și mătăsoasă a câinelui dumneavoastră nu este doar un semn de frumusețe, în același timp reflectă și o stare de sănătate bună și hrănire echilibrată. Cea mai bună modalitate de a avea grijă de blana câinelui dumneavoastră este de a acționa dinspre interior spre exterior – începând cu o hrană adecvată.

ROYAL CANIN® Coat Care Mini oferă nutriție completă și savuroasă care hrănește blana, conferindu-i rezistență și volum, dăruindu-i câinelui dumneavoastră nu doar frumusețea ci și, mai important, sănătatea.

Această hrană este recomandată câinilor care au blana ternă și aspră și greutatea de maxim 10 kg.

Îmbogățită cu acizii grași Omega 3 și 6, ROYAL CANIN® Coat Care Mini contribuie la hrănirea pielii și, în egală măsură, a blănii câinelui dumneavoastră. Formula exclusivă a crochetelor este de asemenea bogată în ulei de Borago, cu nivel ridicat de acid gras gamma linolenic, pentru a oferi suport suplimentar pielii.

ROYAL CANIN® Coat Care Mini conține de asemenea tirozină și fenilalanină. Acești nutrienți speciali sunt precursori ai melaninei și au un efect de intensificare a culorii blănii câinelui dumneavoastră.

Gama noastră nutrițională Coat Care este disponibilă în două variante: crochete crocante și pate delicios la plic. Fiecare formulă oferă aport nutrițional complet dar pentru beneficii optime se recomandă mixarea lor, acestea fiind perfect complementare. De ce să nu încercați pateul ca topping delicios la crochete?

Nu este nevoie să ne credeți pe cuvânt, ROYAL CANIN® Coat Care Mini a demonstrat rezultate de succes. Testat științific în canisele Royal Canin, acest produs a avut ca rezultat o blană mai lucioasă după numai 28 de zile de utilizare.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Royal Canin Mini Coat Care, 3 kg + 2 plicuri Coat Loaf x 85 g GRATIS

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Royal Canin. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana umeda caini marca Royal Canin pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Royal Canin Mini Coat Care, 3 kg + 2 plicuri Coat Loaf x 85 g GRATIS este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Royal Canin Mini Coat Care, 3 kg + 2 plicuri Coat Loaf x 85 g GRATIS la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Royal Canin Mini Coat Care, 3 kg + 2 plicuri Coat Loaf x 85 g GRATIS?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana umeda caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Royal Canin Mini Coat Care, 3 kg + 2 plicuri Coat Loaf x 85 g GRATIS la prețul 75,88 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Royal Canin pentru caini de la Pet Mart!


In cazul in care oferta nu mai este disponibila, te rugam sa ne semnalezi acest lucru contactand echipa Fundeal.

Fii primul care isi spune parerea despre aceasta oferta!

   Comenteaza

   Fundeal.ro - Reduceri pe bune!
   Logo
   Enable registration in settings - general