Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g WEDDERSPOON @ vegis.ro

SaveSavedRemoved 0
Vegis.ro
Grade+63
189.91  Lei 219  Lei Vezi reducere
Grade+63
189.91  Lei 219  Lei Vezi reducere

Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună.

Mierea de Manuka Monoflorală (Monofloral) KFactor 16 conține o cantitate de minim 75% granule de polen Manuka, efecte antibacteriene și antioxidante puternice, respectiv proprietăți de întărire a imunității. 

Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.

Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume.

Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltată din regiunile de nord și sud ale Noii Zeelande și produsă printr-un procedeu raw care asigură textura catifelată a mierii și cel mai important, păstrarea intactă a proprietăților unice.


In cazul in care oferta nu mai este disponibila, te rugam sa ne semnalezi acest lucru contactand echipa Fundeal.

Fii primul care isi spune parerea despre aceasta oferta!

Comenteaza

Fundeal.ro - Reduceri pe bune!
Logo